Fritidsværestedet Café To'eren

Et aktivitet -og samværstilbud, der tager udgangspunkt i en café
- et værested, hvor der er mulighed for socialt samvær og aktiviteter med ligestillede.

Det kan f.eks. være udflugter, ferieture, fester m.m., men også forskellige kreative og sociale aktiviteter.

Aktiviteterne er målrettet efter forskellige aldersgrupper.

Beliggenhed og faciliteter

Fritids/ værestedet To'eren, Smøgen 2B, er centralt beliggende i midtbyen af Skive, tæt ved tog og busstation. Bygningen er en ældre patricier villa, som er ombygget til et kombineret cafémiljø og aktivitetshus med mulighed for mange forskelligartede aktiviteter.

Bygningerne er handicapvenlige med handicaptoilet og lift til cafeen.

Cafeen kan rumme op til 100 mennesker ad gangen (til spisning eller andre større fælles arrangementer).

Dagligdag

To'eren tager sit udgangspunkt i en café. I caféen kan borgerne købe hjemmelavet sund mad. Derudover sælges kaffe/te, håndmadder, fast food m.v., alt efter den enkeltes ønske og til rimelige priser.

Alkohol må kun nydes ved specielle lejligheder, f.eks. til fest (må ikke medbringes). Caféen har frivillige fra målgruppen, der med støtte og vejledning af medarbejderne, udfører opgaver som rengøring, madlavning, indkøb og renholdelse af udenoms arealer.

Åben vejledning:

Åben vejledning, hvor borgeren kan opsøge medarbejdere for at få støtte til aktuelle spørgsmål/dilemmaer. Støtten er et tilbud. Borgere skal opsøge støtten.

Kontakt og støtte:

Kontakt og støtte ud fra en individuel servicetildeling med baggrund i en § 141 handleplan. Støtten kan opsøges på faste tider 2 gange om ugen.

 

 

Publiceret 21-12-2016